Nieuws

1 juli 2020 Den Hoed viert haar 85-jarig bestaan

Den Hoed Aannemers uit Bergambacht bestaat 85 jaar. Dat was woensdagochtend reden voor een feestelijke start van de werkdag.

Ter gelegenheid van het jubileum kreeg directeur Gerard den Hoed van het personeel een groot bord aangeboden met daarop de bedrijfshistorie in vogelvlucht. De diverse bedrijfsbussen zijn op het bord te zien, evenals de oude logo's en één van de eerste facturen van het bedrijf. De medewerkers kregen feestelijk gebak bij de koffie.

Den Hoed Aannemers werd op 1 juli 1935 opgericht door de broers Gerard Leendert en Leendert Gerard den Hoed. Het eerste project van Gebroeders den Hoed was de nieuwbouw van een landhuis in Noordwijk aan Zee. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf met zo'n dertig vakmensen in dienst. Den Hoed is specialist in restauratie, renovatie, herbestemming en onderhoud. Het bedrijf voerde onder andere herstelwerkzaamheden uit aan de torenspits van het gemeentehuis in Bergambacht en renoveerde Het Zeepaert in Dordrecht (1495), gebouwd in 1495 en één van de best bewaarde gotische woonhuizen in Nederland.

terug naar overzicht