Vacature: Leerling timmerman / metselaar

Wij zoeken voor onze restauratie- en onderhoudswerkzaamheden een leerling timmerman. Bij Den Hoed ben je dagelijks bezig met de mooiste renovaties en restauraties. Onze projecten zijn niet het seriematig vervangen van 50 kozijnen, of het plaatsen van de zoveelste dakkapel. Het is onze missie om monumenten te behouden voor de toekomst.

Wie zijn wij?

Den Hoed Aannemers B.V. is een allround bouwbedrijf uit Bergambacht. We voeren een breed scala aan werkzaamheden uit met een focus op restauratie, renovatie, herbestemming en onderhoud. Met onze kennis en kunde, onze passie en onze gedrevenheid tot perfectie, zorgen we ervoor dat historisch erfgoed niet verloren gaat.
Want iets dat mooi is, verdient het om mooi te blijven.

Wie ben jij?

Jij houdt van aanpakken en hebt twee rechterhanden. Je woont op maximaal circa 15 kilometer afstand van Bergambacht. Jij werkt samen met ons aan het behoud van Nederlands cultureel erfgoed. Je werkt mee op het bouwproject en houdt van uitdaging binnen het renovatiewerk.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met verschillende restauratie-, renovatie- en herbestemmingswerkzaamheden. Je gaat samen met een vakkundig timmerman of metselaar aan de slag bij unieke projecten. Wij werken daarbij nauw samen met het Samenwerkingsverband Waddinxveen, dat is ondergebracht in de Bouwacademie Groene Hart.

Met jouw juiste houding en twee rechterhanden hebben we bij Den Hoed volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden!

Wij bieden

● Een goed inwerktraject als Leerling in de bouw
● Een uitdagende en veelzijdige functie in een allround bouwbedrijf
● De mogelijkheid om te werken aan unieke projecten
● Marktconform salaris

Solliciteren of meer weten?

Ben jij die persoon met twee rechterhanden? Wacht niet af en neem contact met ons op! Schrijf een korte motivatie via het contactformulier of per mail naar aannemers@denhoed.nl t.a.v. G.L. (Gerard) den Hoed.